Mediumschap

Workshop mediumschap


LET OP: schrijf jij je in voor deze workshop en besluit je naar aanleiding daarvan de opleiding allround mediumschap te volgen? dan is deze workshop GRATIS -- lees de voorwaarden onderaan deze pagina.

Medium workshop
 

Altijd al eens willen weten hoe het mediumschap nu echt werkt? Vraag jij je nog altijd af wat je zoal met je gevoeligheid kan doen? Vraag jij je af of je paranormaal begaafd bent? Of lijkt het je leuk om samen met een groep vriendinnen eens achter de schermen van het mediumschap te kijken. Dan is deze ééndaagse workshop iets voor jou.

Samen duiken we in het mysterie van het mediumschap en door middel van leuke oefeningen krijg je meer inzicht in wat je zoal kunt of in je hebt.
Tijdens deze gezellige dag doe je veel ervaring op maar is er zeker ook ruimte voor plezier en gezelligheid. Aan het eind van de dag geef ik je een passend advies mee, want wellicht ontpopt zich er op deze dag een waar medium en ontdek je kwaliteiten bij jezelf die je niet mogelijk hebt gehouden.

Wil jij erbij zijn? Geef je dan snel op Want ook bij deze workshop geld weer VOL=VOL (er is wel een mogelijkheid om je alvast op de reservelijst te laten zetten voor een workshop op een nader te bepalen datum)

Je twijfelt nog of je geschikt bent? doe dan hier de het onderstaande testje.

Om iedereen genoeg aandacht te geven is het maximaal aantal deelnemers voor deze workshop 8

Workshop dagen van 9:30 tot 14:00


Maandag 23 september

LET OP: schrijf jij je in voor deze workshop en besluit je naar aanleiding daarvan de opleiding allround mediumschap te volgen? dan is deze workshop GRATIS

Voorwaarden:
Schrijf je in voor de workshop.
op de dag van de workshop ontvang je een persoonlijke korting-code t.w.v. €50,00
Schrijf je daarna in voor de opleiding allround mediumschap 
Ontvang €50,00 korting op de opleiding. 

Workshop informatie:

Wie: Linda Bolman
Waar: Gaia College Nederland
Willem Alexanderstraat 46
8862 MJ Harlingen
Investering: €50,00 inc. BTW Koffie/thee, versnapering en natuurlijk het lesmateriaal.
(voor de lunch dient u zelf zorg te dragen)

Inschrijven cursus: workshop mediumschap

23-09-2019 09:30 t/m 14:00 - nog 8 plaatsen beschikbaar
Betaal nu veilig en eenvoudig via je eigen bank het inschrijfbedrag
van € 50,00 via iDEAL.
Helaas zijn er geen plaatsen meer beschikbaar voor deze opleiding / workshop. Je kunt kiezen voor een andere datum. Voor vragen over de opleiding of over de betaling kun je ten alle tijden contact met ons opnemen. 

Met vriendelijke groeten Linda Bolman