Engelenkaarten

Engelenkaarten lezen

Het werken met engelen kaarten is veel minder moeilijk als dat je wellicht zou denken. Wel vergt het enige training. Maar als je eenmaal geleerd hebt om dit op de juiste manier te doen, heb je een perfect instrument gevonden om voor jezelf of anderen inzicht en informatie te vergaren.
Tijdens deze workshop leren we je om de kaarten op de juiste manier te hanteren. En vooral om ze intuïtief te lezen. Bij de prijs inbegrepen is een kaartendeck zodat je thuis gelijk aan de start kunt gaan.

Wanneer: zaterdag 8 september van 9:30 tot 14:30

Docent: Linda Bolman
Waar: Locatie Harlingen
Investering: €95,00 inc. kaartendeck, koffie/thee en versnapering. Lunch is niet inbegrepen, wel kunt u uw meegenomen lunch in de lesruimte gebruiken.

De workshop dient voldaan te worden direct na inschrijving. u ontvangt van ons een bevestiging met daarin de betaling gegevens.

 

♥ Wat je kunt zien, dat ken je en je gelooft het, maar wat nog in jou verborgen is, zal jou getoond worden door de engelen ♥
 

Engelentherapeut.

Bij Gaia college Nederland hebben wij er voor gekozen om de opleiding in 10 workshop te geven. Deze 10 workshops kun je op eigen volgorde en op eigen tempo volgen. Het is niet nodig om de workshops op één volgend te doen, dit omdat iedere workshop op zich zelf staat. Bij het volgen van de eerste 8 workshops ontvang je van ons het certificaat Engelen therapeut

 

 

Workshop informatie:

Wie: Linda Bolman
Waar: Gaia College Nederland
Willem Alexanderstraat 46
8862 MJ Harlingen
Welke datum heeft uw voorkeur?*
Aanhef*
Voornaam*
Achternaam*
Geboortedatum*
Straatnaam*
Huisnummer*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoon nummer*
Mobiel nummer
E-mailadres*
Voorwaarden*