Recensies

Ellen - BELL 1
Via facebook heb ik al een korte reactie gegeven op de eerste les, die ik erg fijn maar inspannend vond. Leuke groep heel anders als de andere groep. Gelijk harmonie en zeer doelgericht. Veel stof gekregen die mij nog onbekend was, heel leerzaam en mooie meditaties gehad. Ik vond het wel lastig om te bepalen wat ik wel of niet hoefde op te schrijven, maar gelukkig maakte Linda dat vrij snel duidelijk. volgende keer neem ik een notitieboekje mee net als bij de andere cursus, dat bevalt mij erg goed.

Els - BELL 1
Ik ben dankbaar dat ik dit mag doen. Linda dank je wel.

Martha - BELL 1
Het was in één woord overweldigend. wat hebben we veel geleerd. en wat een ervaring al in de eerste les.

Esther - BELL 1
Het was een geweldige ervaring om de inwijding te ontvangen. De lessen zijn goed voor bereid en gemakkelijk te volgen. Ondanks dat Linda het spannend vond zo de eerste keer, hebben we daar niets van gemerkt. Fijne groep cursisten, liefdevol en respect voert de boventoon. Linda bedankt.

Paul Kramer
Ik ga dit jaar de cursus Mediumschap oude stijl afronden. Vorig jaar Maart mee begonnen. En sindsdien persoonlijk en spiritueel enorm gegroeid. Linda je laat mensen naar zichzelf kijken je zet de juiste mensen in de juiste groep. Onze groep is homogeen. We leren heel veel van elkaar en hebben regelmatig contact met elkaar. Bedankt voor de wijze lessen en bedankt voor je warme ontvangst op die koude avond in December toen ik je tegen kwam op de kerstmarkt in Harlingen. Namasté 

Piet Remerie
Gisteren het eerste niveau mediumschap afgerond. Het is geweldig wat je leert, hoe je het ervaart en hoe je door Linda maar ook door de medecurcisten opgenomen wordt in dit geweldige gebeuren. Voel me zo blij dat ik dit mag/kan doen en hoop dat we samen heel veel mooie ervaringen mogen ervaren.
Hoe zeg ik dat ha ha. Thuis oefenen en verbaasd over mijzelf en dan die lieve Linda die je dan zegt bij het uitdelen van het certificaat dat je zo zuiver bent. Zij geniet van de blijdschap van mij ( ik ook hoor ) en voor haar is de bevestiging dat dit bij mij hoort. Op naar niveau twee, ben erg nieuwsgierig wat er dan gaat gebeuren.

Hellen Venix
3 van de 4 blokken afgerond en nog steeds, of eigenlijk steeds enthousiaster. Linda heeft een groot hart en veel respect voor de eigenheid van ieder persoon waardoor ze in staat is het beste uit je te halen. Een aanrader voor iedereen die zichzelf wil leren kennen en zijn of haar talenten wilt ontwikkelen

Anoniem
Na een gezellige workshop te hebben gedaan heb ik met mijn vriendin besloten om de cursus Mediumschap te doen bij Linda. Na zoveel te hebben geleerd die dag is er gewoon geen andere keus om verder te gaan. Workshop is gewoon een aanrader voor iedereen, het is interessant, leerzaam en je voelt gewoon of je het hebt of niet. Het is ook een gezellige dag en de lunch is zo uitgebreid wow! heerlijk en om niet te vergeten heerlijke koffie. Doe jezelf een plezier en ga!. Linda die de lessen geeft is een interessante vrouw met veel geduld en humor.

booy
vanmiddag een hele leuke leerzame workshop engelen beschermkring gedaan is echt een aanrader zo leuk en leerzaam dank je wel lieve linda

Geertjan Van De Kerk
Voor de eerste keer wordt ik niet uitgelachen maar volledige gerespecteerd een warm en liefde vol ontvangst fijne cursisten leuke contacten aan over gehouden. Goed verzorgde lunch heerlijk maar vooral ik voelde me meteen thuis het duurde even voor dat ik open en vertrouwd was maar later goed op mijn plek . Lieve Linda en familie heel erg bedankt voor alle goede zorgen en fijne les xxx m.v.g Geert-jan

martha
Wát een heerlijke dag vandaag. Veel dingen vielen op zijn plek of er kwamen verschillen naar voren. Ik heb geproefd en het was net of ik THUIS kwam. Met de andere cursisten heerlijk geoefend. Fijne stof aangeboden, heldere bewoordingen, kort maar krachtig. Ik heb veel om over na te denken en Linda GEWELDIG, SUPER BEDANKT.

Sandra Annema
Linda bedankt voor de geweldige dag vandaag! Je hebt me enorm geboeid! De workshopdag was wat mij betreft zeer geslaagd! Ook heb ik een aantal belangrijke antwoorden ontvangen waar ik een groot deel van mijn leven naar opzoek was en voorlopig mee verder kan!

Conny postma-dijkstra
Gisteren een ontzettende leuke gezellige maar vooral leerzame workshop gehad bij Linda.Erg leuke groep.Erg lieve warme vrouw Linda.De dag was met een lach en een traan.Overweeg om een cursses te gaan volgen.
Het voelde goed. linda nogmaals bedankt en maak een afspraak bij je voor mijn dochter .

Marie.
Hallo Linda,
zoals je weet ben ik nog bezig met de opleiding tot medium, maar ik wil je nu alvast bedanken voor alles wat je mij tot nu hebt geleerd.
Kreeg gisteravond een groot compliment van mijn dochter waar ik heel erg blij van wordt. Een wijze vrouw noemde ze je, vind ik bijzonder omdat ze je niet persoonlijk kent. Wou dit met je delen. Liefs Marie.

Sabina
Ik heb de opleiding mediumschap met suc6 afgerond.. Het voelde echt elke dinsdag als thuis komen.. Alles word duidelijk uitgelegd en je word super begeleid .. Ik kan het dan ook iedereen aanbevelen..
Het mooiste is dat je je talenten ontwikkeld en jezelf leert kennen je leert zoveel en op een hele prettige manier.. Ik mis de dinsdagen ook.. Lieve Linda bedankt voor alles.. Je bent een topper.. Dikke knuffel en liefs van mij

M. v/d Veer
Lieve Linda,
Ik heb met veel plezier de schriftelijke Shamballa opleiding gedaan. ik heb genoten van de lesstof en de heerlijke afstemmingen op afstand. het ideaal dat het schriftelijk kon. Op deze manier kon ik ondanks de afstand toch een opleiding bij je doen.
Nogmaals bedankt. En ik kijk al uit naar de volgende schriftelijke opleidingen. Hartelijke groeten Melanie

Frits Burghart
Beste Linda,
Het was ( weer ) een fantastische leerzame middag. Veel nieuwe inzichten.
Je doet het zeer goed. Van de eerste tot de laatste minuut op het puntje van de stoel...
Graag tot een volgende keer.Vriendelijke groet, Frits

Sannie
Met succes heb ik de opleiding mediumschap afgerond bij Linda. Ik kan deze opleiding van harte aanbevelen. Linda helpt je je talenten te ontwikkelen en staat altijd voor je klaar. Deze opleiding heeft me heel veel diepgang gegeven. Ik heb veel over mezelf en over het vak geleerd. Ik zal 'onze' dinsdagen samen absoluut missen.
Ondertussen volg ik nog de schriftelijke Shamballa healing opleiding. En die kan ik ook van harte aanbevelen. Zoals altijd bij Linda, is deze opleiding ook weer tot in de puntjes verzorgt.
Lieve Linda dank je wel voor alles! Liefs en dikke knuffel, Sannie

Chris
Linda bedankt voor wat je vandaag hebt laten zien.
En vooral wat ik zelf kon laten zien het is wel een eye-opener voor mij.
De hele dag voelde als een warme jas hartsikke bedankt voor de gehele dag. bedankt Chris

Jan Dijkstra
Beste Linda,
De cursus mediumschap was vol, dus werd het healing mediumschap. Toeval bestaat niet, de cursus zat als gegoten. De cursus heeft me heel veel geleerd en niet in de laatste plaats over mezelf. Nu na het afsluiten van de cursus realiseer ik mij dat ik veel beter in mijn 'eigen kracht' sta. Bedankt hiervoor en voor de fijne cursusdagen. Ga zo door. groet, Jan

Linda
Goedenavond Linda.
Wat ben ik blij dat ik bij je geweest ben en dat je me zo'n goed advies hebt mee gegeven.
Het heeft me zelfvertrouwen gegeven en het laatste duwtje in de rug.
Ik heb genoten van de oefeningen en van de gezelligheid met de andere cursisten.

klaas de Vries
Hé Linda,
ik heb bij jou de cursus Mediumschap gevolgd en doe volgende week het praktijkexamen hiervoor.
Ik heb er erg van genoten en ben veel meer te weten gekomen over wat ik kan met de inzichten die ik hierdoor heb gekregen.
We hadden altijd veel lol, maar wanneer het moest gebeuren waren we allemaal zeer geïnspireerd.
Veel dank voor alles wat je mij geleerd hebt en de fijne gesprekken!!
Je bent een mooi mens! Oant sneon

Wemke
Lieve Linda, Ik kwam bij je om mezelf beter te leren kennen. Ik ben begonnen met Medium beginners. Niet zozeer voor het Mediumschap, maar voor zelfinzicht. Daar is het natuurlijk niet bij gebleven.
Ik ontwikkelde mezelf, ik werd sterker, krachtiger en energieker.
Na beginners doorgegaan naar gevorderd en expert. Ook Healing gevorderd afgerond. Nu is het eerst tijd om alles een plaatsje te geven.
Dank Linda, ik heb veel van je geleerd!

Karin
Lief Mooi Mens en lieve lezers,
Ik had al heel wat keren te horen gekregen in der loop der jaren van mediums dat ik mezelf eens zou "moeten" ontwikkelen.
Maar dat wimpelde ik altijd af..ik ben maar gewoon Karin.
Het was nooit de tijd om er eens echt serieus naar te luisteren naar wat ze mij vertelde.
Totdat ik een consult van Linda kreeg...
Zij benoemde het weer.
En nu dacht ik...weet je wat ik ga het gewoon doen!!
Ik ben de opleiding medium voor beginners gaan volgen en daarna nog de gevorderden.
Het was een cadeautje voor mezelf!!
Het ontwikkelen van het geen wat al die jaren geen aandacht had gehad van mij.
Wat heb ik vaak versteld gestaan van mezelf en van mijn fijne medecursisten!!
Wat een mooie en bijzondere ervaringen opgedaan tijdens deze leerzame en boeiende opleiding!!
En wat hebben we gelachen!!
Dat vond ik een mooie combi..serieus aan het oefenen en leren met de afwisseling van lekker back to basic lachen met elkaar.
Ik ben gestopt na de gevorderden vanwege persoonlijke redenen.
Maar ik ga het zeker nog afmaken met als vervolg de expert.
Ik mis het mijn wekelijks cadeautje!!
Lief Mooi Mens,ik nam een stukje Linda mee  maar dat koester ik!!
En I will be back!!! Veel liefs en een dikke knuffel,Karin.

Suzan
Lieve linda,
Heb het eerste deel van de opleiding bij je gevolgd dat is me heel erg goed bevallen.
Het was voor mij nog meer een openbaring van wat ik eigenlijk al wel wist.
Maar werd toch even meer met mijn neus op de feiten gedrukt.
Ben ook een paar keer bij je geweest voor een consult en moet zeggen dat alles precies klopt wat je hebt gezegd.
Ben erg blij met je. Liefs suzan

grietje
Lieve Linda.We denken nog vaak aan je terug,en zijn zeker van plan om nog eens bij je langs te gaan,Groetjes uit Heerenveen

Ellen
Lieve Linda,
Wat mis ik de opleidingsdagen voor het medium nog altijd ontzettend! Natuurlijk de gezelligheid en het vele lachen samen. Maar ook zeker de bijzondere ontdekkingen die ik voor mezelf heb gehad als medium. Als ik nu af en toe nog een hele sterke ervaring doorkrijg, dan denk ik nog veel aan de opleiding. Het is zo fijn om er samen mee bezig zijn, dat mis ik. Mmmm, heb je wel eens reünietjes? Liefs, Ellen

Shannon
Lieve Linda,
Na het verlies van ons tweede lieve & mooie zoontje Daylan zijn we bij jou terecht gekomen. Jou consult heeft ons ontzettend geholpen tijdens het rouwproces....Dankzij de medium opleiding kan ik weer extra genieten van het leven! Ik bepaal nu zelf wanneer ik mezelf open stel en wanneer ik mezelf sluit voorheen stond ik altijd wagenwijd open wat veel met mij deed. Nu ervaar ik de gave niet meer als een last maar als een verrijking. Ik merk dat mijn referentiekader steeds groter wordt doordat ik ouder wordt en meer ervaringen opdoe in het leven. De verliezen die ik na Daylan heb meegemaakt zijn zwaar maar weet dat ik het kan...Door jou weet ik hoe ik met onze kids moet omgaan aangezien die hoog gevoelig/ new age kids zijn...Bedankt voor alles Linda <3 Shan Enjoy life!!!! Dat is wat ik doe....

Gerda
Hallo Linda en moeder Janny, ik wil maar 1 ding kwijt : Bedankt !!! XX

Jolanda Kuipers
Lieve Linda,
Wij, als ouders van Mylène, willen je bedanken voor wat je voor haar hebt betekend.
Beste allemaal: wij zijn de trotse ouders van een prachtige en bijzondere dochter, Mylène. Ze lijdt aan een aan autisme verwante stoornis: mcdd. Dit maakt haar jonge leventje al heel zwaar. Vorig jaar ontdekte ik, dat Mylène bijzondere ervaringen had, ik realiseerde me dat ze wel eens paranormale ervaringen kon hebben. Deze ervaringen maakten haar en ons, ontzettend angstig. Op zoek naar hulp voor haar, ben ik bij jou, Linda, terechtgekomen. De kennismaking met jou was warm en hartelijk en ook Mylène voelde zich al snel vertrouwd bij jou. Je hebt haar en ons geleerd met Mylène's gave om te gaan, te weten dat het iets moois is en je hebt ons meegegeven Mylène vooral kind te laten zijn en haar nog niet te ''voeden'' met haar speciale gave...Door de vele stoornissen die haar autisme met zich meebrengt, kon Mylène op een gegeven moment zeer moeilijk lopen. De reguliere artsen konden er geen lichamelijke verklaring voor geven en konden weinig voor haar doen. Wederom was jij het, die het voorelkaar heeft gekregen, met jouw behandelingen en aanmoedigende positiviteit, dat Mylène weer zonder krukken ging lopen. Mylène's weg naar volwassenheid zal nog zwaar zijn en ook daarna zal het zwaar blijven voor haar, waarbij ze nog veel hindernissen zal tegenkomen, maar we weten, dat we altijd op je hulp kunnen rekenen, mocht dit nodig zijn. We zijn dankbaar, dat we jou hebben mogen leren kennen....door jou heeft Mylène een enorme sprong vooruit gemaakt. Lieve groet, Jolanda

Frits Burghart
Beste Linda,
Dank voor het zeer goede consult vanmorgen.
Je hebt een hele mooie gave.
Tot later...Vriendelijke groet, Frits

Ingelien
In september 2012 ben ik na een workshop begonnen in de opleiding bij Linda voor medium, beginners. Nu zijn we januari 2013 en zit ik in de gevorderden groep. En ik als ik terugkijk op de afgelopen maanden is er zoveel in beweging gekomen. Het is echt super wat ik geleerd heb, hoe veel meer vertrouwd ik me nu voel in het leven met spirits en 'bovennatuurlijke' ervaringen om het zo maar te noemen. Daarnaast is de opleiding gewoon erg leuk om te doen en is Linda een heerlijk mens. Lekker down to earth, en daar houd ik wel van. Omdat er meer in het leven is dan medium zijn, zo sta ik er zelf in, en vind het prettig dat weerspiegelt te zien in mijn leermeesters. Een heel klein stukje Linda, zoals Linda dat zelf op haar site ook schrijft. Zie er ook ontzettend naar uit nog meer meer meer van Linda te mogen leren de komende tijd. En kan iedereen dan ook aanraden een workshop te komen doen of anderszins met Linda in contact te komen, bijvoorbeeld voor een consult. Liefs Ingelien

Frits Burghart
Beste Linda,
Het was een zeer leerzame Cursus afgelopen vrijdag, 26 Oktober.
Ook was ik ( weer ) onder de indruk van jou gave / talent,ik zeg gave,wat ik donderdagavond via jou mocht vernemen...Vriendelijke groet, Frits

Frits Burghart
Beste Linda,
Het was indrukwekkend voor mij,hoe je zo goed mijn woonsituatie en omgeving beschreef. Volkomen juist.
En de berichten voor mij die je door kreeg...dat deed mij heel veel.
Ik zal nog even geduld moeten hebben...
Tot Oktober, Linda...Vriendelijke groet, Frits

Wilma
Dag allemaal,
Afgelopen vrijdag (3 aug '12) heb ik examen gedaan voor het mediumschap en HOERA ik ben GESLAAGD als psychic en mental medium. Ook inspirerend spreken heb ik goed afgerond. Het demonstreren ging niet lekker, ik was te oppervlakkig / algemeen en kon niet tot details / bewijzen komen. Dit kwam deels doordat ik nog eea te leren heb, bijvoorbeeld voor een publiek staan. En deels omdat ik moe was. Ik heb deze dag als heel bijzonder, leerzaam, wonderlijk, emotioneel, erg mooi en ook wel een beetje zwaar ervaren. We werden hartelijk en gastvrij verwelkomd door de bestuursleden van de Stichting Gaia Mediums. Zij hebben erg hun best gedaan om er een leuke dag van te maken. Ook gaat er veel passie en liefde van deze mensen uit. Zo stellen je op je gemak en helpen daar waar dit kan en mogelijk is. Naast Gaia College, begeleiden deze mensen je in je personelijke en spirituele / paranormale ontwikkeling. Al met al voelde het aan als een warme deken. Heel heel erg fijn, dit alles gaf me kracht om door mijn zenuwen heen te gaan en het examen toch goed af te ronden. Ook de ruimtes waren perfect en er hing ook een goede, warme en veilige sfeer, wat ik erg belangrijk vindt. Lieve Linda, Carla, Ard en Sonja bedankt voor jullie goede zorgen en mijn complimenten :-) voor jullie eerste combinatie van examen en auditie als Stichting Gaia Mediums. Nog wat kleine organisatorische wijzigingen en de volgende keer wordt nog beter. Wat ik ook heel bijzonder en leuk vond was dat de Paravisie aanwezig was. De beide heren waren erg prettig in de omgang en ik vond het dan ook niet erg dat zij, naast de klant en de examinator, bij mijn examen aanwezig waren. Ze wilden graag weten hoe zo’n examen- en autitiedag er uit ziet van de Stichting en van ons cursisten wilde ze graag weten hoe wij de opleiding en examendag hebben ervaren en wat ons beweegd m.b.t. het paranormale. Ik heb dan ook afgelopen maandag (6 aug '12) met de redacteur van de Paravisie een heel goed en fijn interview gehad. Ik ben dan ook erg benieuwd wat er over de Stichting Gaia mediums en mezelf geschreven gaat wordt. Eind september ligt deze oktober uitgaven in de winkels. Lezen dus!
Ik ben heel blij dat ik deze fase van mijn ontwikkeling heb afgerond en heb al weer heel veel zin om in september met de Healingopleiding te beginnen. Dank jullie wel voor deze bijzondere dag en een warme en blije groet, Wilma

Judith
En nog iets wat 'uitgekomen' is: je had vorig jaar verteld dat we het nog wel even benauwd zouden krijgen met ons oude huis. Dat klopt. We hebben 1 maand dubbele lasten gehad en sinds donderdag hebben we een huurder in ons huis  Toch nog goedgekomen dus 

Wemke
Ik heb bij Linda een workshop Mediumschap gevolgd. Een fijne relaxte en ontspannen sfeer en een heerlijke lunch . Via leuke oefeningen ontdek je je eigen talenten. Op het einde krijg je van haar een persoonlijk passend advies van wat jou talenten zijn. Een aanrader voor degene die nog mocht twijfelen! Waarom zou je het niet doen?
Bedankt Linda dat ik kennis met je heb gemaakt. Tut Wemke

Ellen
Lieve Linda, net thuis na een prachtige workshop Mediumschap nog helemaal in de energie. Wat een heerlijke dag, mooie energie, mooie mensen en een krachtige liefdevolle docente die van top tot teen met volle enthousiasme de dag in alle duidelijkheid en met zoveel mogelijk informatie neerzet. Dank je wel kanjer het was heel bijzonder. Liefs en een dikke knuffel !!

Tante Dina
Lieve linda ,
Na weken te hebben gelopen met mijn enkel die zo,n pijn deed ,dat ik hem iedere ochtend vast zetten ,met rekverband ,omdat het heerlijk stevig voelde ,,en de pijn iets minder was ,,,maar ja toen ik bij jou terecht kwam en er mee aan de slag ging ,,loopt deze dame weer heerlijk zo als altyd ,,mocht het weer terug komen ,,,is mijn weg naar jou ,,en bedankt nog voor de fijne Healing ,en de salie olie gebruik ik ieder dag ,,liefs en een knuffel ,,je bent een kanjer ,,fijn je te kennen ,,,liefs Dina ,,

Judith
Lieve Linda,
Hierbij even een krabbel van mij. Vorig jaar 15 juni ben ik bij je geweest voor een 1 op 1 consult. Carla had me naar je doorverwezen omdat ik in januari van dat jaar een miskraam had gehad en daarna alleen maar meer ging vastlopen. Ik liep tegen dingen aan waar ik de vinger niet op kon leggen. We hebben een heel fijn gesprek gehad. Je had heel sterk contact met mijn schoonmoeder o.a.

Tijdens dit consult kwam er ook naar voren dat je bij een volgende zwangerschap het getal 5 zag/voelde. Ik kan je nu vertellen dat dit is uitgekomen. Ik ben zwanger geraakt in de maand mei j.l. Alles gaat goed, vanochtend eerste echo gehad. Ben helemaal blij  hebben er wederom weer lang op moeten wachten. Toch ben ik er van overtuigd tegenwoordig dat het zo allemaal heeft moeten zijn.

Ik ben sinds ons consult heel erg veranderd. Ben de dingen anders gaan zien, maar vooral ook anders gaan voelen. Er is me heel veel duidelijk geworden na die tijd. Tis een heel proces geweest, veel gebeurd op spiritueel gebied het afgelopen jaar en ik ben er nog lang niet, maar ik vind het een fijne reis en ik ben superblij dat deze reis bij jou heeft mogen beginnen, want zo voelt het echt voor mij  Liefs en dikke kus Judith


Robbedoessie
Hoi Linda,
Wij hebben de salie druppels bij je gehaald voor ons 8 jarig zoontje met hsp.
Inmiddels zijn we aan het 2de flesje begonnen, wat een wereld van verschil en wat ontzettend mooi en fijn om te zien hoe het werkt en wat het voor het mannetje betekend nogmaals super bedankt groetjes Yvon


Dyenne
Hoi Linda,
In mei mocht ik mee met JW naar een jullie om proefpersoon te zijn.
Bij jullie heb ik prachtige mensen leren kennen en ook een mooie vrienschap aan overgehouden met Wilma.
Ik heb er mooie herinderingen aan die ik in mijn hart bewaar.
Bedankt voor deze waardevolle dag!Lieve groet, Dyenne

Anita Zandstra
Linda,
Leuk kennis met jou te hebben gemaakt via de workshop mediumschap. Een intensieve dag die heel wat los heeft gemaakt. Bijzonder te weten wat in een persoon schuilt .
Jouw advies opvolgend, ja ja ik ga beginnen met de opleiding mediumschap. Ben zeer benieuwd wat deze gaat brengen. Groetjes en tot in september, anita

Wilma Broere-Koerse
Lieve Linda,
Wat ben ik blij dat ik via de site van Gaia College bij jou terecht kwam en dat ik nieuwsgierig werd naar de workshop medium en me dus ook inschreef. Wat een geweldige dag. Zoveel herkenning. Het voelde als thuis komen. Ook werd duidelijk dat ik hoog sensitief ben, wat voor mij een verademing was omdat ik nu begreep waarom ik zo gevoelig ben en van jou gelijk wat tips kreeg hoe hiermee om te gaan.
Ik wilde al gauw bij jou in de leer om mezelf beter te leren begrijpen en te ondekken over welke paranormale kwaliteiten ik beschik en tevens te leren hoe hiermee om te gaan. Ik schreef me rond oktober 2011 dan ook in voor de opleiding mediumschap voor beginners. Vervolgens kon ik niet wachten totdat het eindelijk 1 januari 2012 was. Inmiddels zijn we halverwege mediumschap voor gevorderde en heb ik autitie gedaan bij de stichting gaia-mediums. Ik was blij verast dat ik me in de opleidingsperiode heb kunnen ontwikkelen tot psychic medium. Ik heb nog veel te leren en ga uiteraard door en hoop 2 augustus de mediummodule te hebben afgerond. Ik kijk al uit naar 6 september wanneer we starten met healing voor gevorderde. Mijn droom is om een eigen praktijk te hebben waarin ik mensen kan helpen in hun ontwikkeling en tevens lijkt het me leuk om mijn verkregen kennis over te dragen aan mensen die daarin geintereseerd zijn.
Linda je ben een hele lieve, zachte en gevoelige vrouw, die voor iedereen klaar staat en iedereen wil helpen mij zijn/haar pad/ontwikkeling. Ik vind het fijn dat de groep klein is, zodat er voldoende aandacht aan een ieder besteed kan worden. Dat het veilig voelt om je te ontwikkelen. Dat ethiek hoog in het vandel staat en dat de lessen nooit saai zijn. Linda je bent een van de mensen die mij inspireerd en je bent een geweldige docent. Ik kan dan ook iedereen, die naar zichzelf en naar zijn/haar kwaliteiten/gaven op zoek is en die zichzelf spirtueel wil ontwikkelen, aanraden om te bij Linda een opleiding te volgen. Dikke kus Wilma xxx

Jan Willem
Lieve juf Linda,
Nu ik halverwege de gevorderde cursus psy/mental mediumschap ben, kan ik je doorgeven dat ik heel tevreden ben over de fantastische lessen van jou, jouw lessenopbouw en de kans die jij je cursisten geeft. Voor mij was het een kwestie van oppakken wat ik 25 jaar geleden ben begonnen maar nooit heb voortgezet vanwege tijdgebrek vanwege het arbeidsproces. Bovendien had/heb ik met mijn universitaire achtergrond en dus super rationalistisch aangelegd een extra handicap. Maar na alle emotionaliteit - pijnen uit mijn jeugd - die er tijdens de cursus uitkwam, blijkt de vooruitgang aantoonbaar. Het is ook een kwestie van durven. Ik kan dus hogeropgeleiden aanraden om deze weg te bewandelen, want alle intermenselijke contacten worden beter als je vanuit je gevoel en intuïtie kunt communiceren; ook als man.
Ik ben blij dat ik nog veel meer bij jou kan leren en daarna ervaringen kan uitwisselen. En ik zal mij concentreren op inspirerend spreken! En ‘iets’ in de politiek… Liefs, Jan Willem

Janet Terpstra
Hoi Linda,
In mijn zoektocht naar hoe ik beter met mijn HSP kan omgaan kwam ik bij jou terecht, ik ben blij dat ik de workshop mediumschap bij je gedaan heb, er is nu toch meer duidelijk en hoop dat ik er straks beter mee om kan gaan daarom heb ik mij net ingeschreven voor de opleiding mediumschap beginners , er is nog veel werk aan de winkel maar heb er heel veel zin in. Janet

nathalie
Hallo,
Oprechtheid, vertrouwen en ruimte voor ontwikkeling.
Inzicht krijgen en zeer warme mensen ontmoeten.
Fijne docente en gast docenten.
Op naar mijn vervolg opleiding
vr gr nathalie

Niels
Hallo Linda,
De 12 weken van de cursus healingmediumschap zijn een ware ontdekkingsreis voor mij geweest. Iemand die werkt in de financiële wereld en alles met ratio doet.. Maar uiteindelijk is het toch gelukt om de ratio te verruilen voor het gevoel. Sterker nog, het voelt heerlijk om te ervaren wat er blijkbaar door goede begeleiding naar boven is gekomen.
Je weet dat ik daarom graag nog de vervolgcursus bij je wil volgen. Niet vergeten hè! Hoop dat je snel een groepje bij elkaar hebt.
En ja, ik had toch gezegd dat ik al wist wat het zou worden! Inderdaad mijn innerlijke stem had gelijk, het is een jongen.
Groet en hopelijk tot snel Niels

Erna
Hoi Linda!
Raar hoor, na 12 weken iedere woensdag naar Harlingen te gaan voor de cursus healingmediumschap is het er deze week ineens niet meer....even wennen.
Maar het was leuk,gezellig,nuttig, leerzaam soms confronterend, maar bovenal een grote ontdekking!
Tot september! Groetjes Erna

Siska vd Heide
Lieve Linda,
Ik heb enorm genoten tijdens het spiritueel weekend. Heb mooie en lieve mensen ontmoet. Het was bijzonder maar ook ontzettend gezellig. Alles was zo goed verzorgd!!
Onlangs het beginners blok van de opleiding healingmediumschap afgerond. Je bent een geweldige docente die het beste uit een ieder wil halen! Bedankt voor je mooie en lieve woorden op de laatste lesavond!
Dikke knuffel en veel liefs, Siska

Suzan
Lieve Linda,
Heb bij jou een poos geleden de workshop mediumschap gedaan, dit was erg leuk maar had nou niet meteen de intentie om de opleiding er achteraan te gaan doen.
Totdat eind vorig jaar bij mij de stoppen omgingen omdat er zoveel gebeurde dat ik nu zoiets had van het moet nu toch maar.
En ik ben heel erg blij dat ik dat gedaan heb; ik heb fantastische mensen ontmoet in onze groep en heb zoveel Gezien en gevoeld waar ik toch wel wat ondersteboven van ben geweest.
Maar ik vond het wel heel erg fijn om dit te hebben meegemaakt en maakt nu wel dat ik mezelf toch beter ben gaan begrijpen.
Alleen ben ik er natuurlijk nog lang niet en ben wel van plan de opleiding bij je af te maken.
Dus je bent nog niet van me af hahaha. Liefs suzan

Akke Riepma- de Jong
Lieve Linda, bedankt voor een fantastisch georganiseerd spiritueel weekend. Het was een aaneenschakeling van warme liefdevolle ontmoetingen en prachtige spirituele waarnemingen. Kijk al uit naar de opleiding die ik bij je kan gaan volgen. Een hele dikke knuffel voor jou van mij. Xxx Akke

Hadewijch Gerlof
Lieve Linda,
Het spirituele weekend was een kado in alle opzichten! Mooie inzichten gekregen en mooie mensen ontmoet, alles zo goed verzorgd en begeleid door jou! En heerlijk gegeten bij de buurvrouw! Ja het was weer heel bijzonder en echt een geniet-weekend. Ook dankzij je geweldige assistente Tanya!
 een dikke knuffel voor jullie beidjes
liefssssssssssss Hadewijch

margriet
lieve linda, bedankt voor het leerzame, gezellige en vooral spirituele weekend in prachtig Harlingen! hele mooie mensen ontmoet en wat had je alles super geregeld.
lieve groet, margriet

Frank
Beste Linda,
Ik wil je bedanken voor het leuke en leerzame weekend. Je bent een tof mens en alles is dankzij jou tot in de puntjes geregeld. Tot snel!
Groetjes, Frank

Conny
Hoi Linda,
Wat een leuk weekend! Leuke ontdekkingen, leuke mensen en prima verzorgd. Op naar de volgende cursus, gr Conny


Marjolein
Hallo Linda,

Het is alweer even geleden dat ik bij je ben geweest, maar ik dacht dat je het misschien wel leuk zou vinden om te horen hoe het verder is gegaan. Ik kwam toen bij je voor Bachtherapie voor mijn zoontje en voor een paranormaal consult. De artsen hadden liever niet dat ik de Bachtherapie gebruikte, dus dat heb ik ook maar niet gedaan.
Gelukkig ging het (zoals je voorspelde) goed vooruit met hem. Je zag iets met het getal 7 en idd 7 okt mocht hij voor het eerst een weekend naar huis en vanaf 17 okt is hij lekker helemaal thuis. We hebben zoals je aanraadde erg voorzichtig gedaan met prikkels en het is nu echt een hele lieve blije baby, die idd het eerder gebrek aan eten lekker inhaalt.
Ik vroeg ook aan je of er eventueel nog een zwangerschap zou komen en je kreeg toen het getal 9 door en precies 9 weken na mijn bezoek bleek ik zwanger. Wat ik erg bijzonder vond was dat ik een dag eerder overdag nog geen positieve test had, maar de dag dat het precies 9 week geleden was wel. Ook je voorspelling van het geslacht (een meisje) lijkt te kloppen. We genieten in ieder geval wel van ons gezinnetje en deze nieuwe baby.

Ik wilde je graag nog bedanken en ook zeggen dat het me spijt dat ik zoveel vragen had. Je hebt een zwaar beroep als je steeds mensen krijgt zoals ik die alles willen weten binnen een uur. Alles weten is ook niet goed volgens mij, maar deze informatie heeft er wel voor gezorgd dat ik beter kon genieten van nu. Ben toch erg geneigd om steeds te denken aan de toekomst en wat ik dan nog allemaal wil. Als ik nog eens bij je kom zal ik me beperken tot 1 of 2 vragen.
Tot zover hoe het verder met mij/ons is gegaan! Groeten, Marjolein

Erna
Hoi Linda!
Wat een indrukken afgelopen vrijdag op de workshop mediumschap...heel mooi, met mooie mensen.
Tot snel,
Erna
 

Louise
Hi Linda
wat een mooie duidelijke site zeg ;-)

dank je wel voor je steuntje en duw in mijn rug
ik had beide even nodig en ik ga er weer voor

thanks , je bent een kanjer Liefs Louise

Gerda
Hoi Linda en jouw moeder !
Ik wil jullie nogmaals bedanken..Toen ik zojuist mijn huis binnen kwam voelde mijn huis als ''HUIS '' snap je ?! Lekker rustig /relaxed..Heerlijk..
En ik heb meteen een afspraakje met Agnes gemaakt ! Lieve Groet Gerda..


Hans Brouwer
Beste Linda,
Ik wil je erg bedanken voor de 2 mooie weken tijdens de opl. Mediumschap.
Voor mij bracht je theorie en praktijk samen op een fijne en inspirerende manier!
Ik hoop je nog vaak te treffen.
Lieve groet, Hans

Hessel Wiersma
Onlangs heb ik deel genomen aan de medium mediumschap opleiding.
Wat een ervaring, een die zich voor moeilijk laat omschrijven. Hoe leer je, jezelf kennen en ook hoe leer je omgaan met energie en hoe ervaar je die. Wat voel je wat het doet. Het is een erg mooie opleiding van medium college en Linda heeft hem heel mooi gegeven. Waarbij goed word gelet op ethiek en intergriteit.
Een ervaring die ons leer dieper in te voelen op de energie waarbij gelet word op bewijs voering.

Deze opleiding is erg aan te bevelen voor eenieder die aanleg heeft en verder wil.
Voor mij is het dan ook zeer zeker een erg leerzame tijd geweest en het heeft me laten inzien dat er meer is dan alleen voelen en ervaren.
Linda mijn dank voor deze mooie dagen, je lessen en begeleiding en uiteraad je mooie uitleg van de dingen.
Bij deze zeg ik dan als laatste: deze cursus heeft mij meer Hessel gegeven en daar ben ik dankbaar voor.
Linda ik dank u voor al het geen mij is gegeven. Warme groet en knuffel Hessel

Mirjam
Lieve Linda,
Bedankt voor je steun, begrip, tijd en aandacht. Ik vind het heel fijn dat ik bij je terecht kan als alles weer eens helemaal "mis" gaat. Het blijft een ingewikkelde situatie die helaas niet beter zal worden. Maar ik ben al veel sterker dan een paar jaar geleden en ik weet dat dit -in ieder geval gedeeltelijk- door jouw hulp, advies en steun komt. (En door de Bachbloesem en je leuke, leerzame en inspirerende cursussen natuurlijk!) Ik zie je vanavond weer op de meditatiecursus. Tot dan. Liefs, Mirjam

Siska
hallo Linda,
12 augstus ben ik bij je geweest. Al vond ik het eerst wel wat spannend, ik ben zo blij dat ik deze stap heb gezet. Het was een bijzondere ervaring voor mij waarin veel dingen duidelijk werden en tevens ook bevestiging. Er vielen heel veel dingen op de juiste plek. Je wist me echt te raken. Ik voel me sindsdien een stuk rustiger dan dat ik de afgelopen tijd ben geweest.
Ondertussen ben ik het boek Celestijnse belofte aan het lezen en ben nu bij de hoofdstukken aan beland die je hebt aanbevolen.
Ga zeker de cursus meditatie bij je volgen. Dit gewoon voor mezelf zodat ik het een plaats kan geven, ik er beter mee om kan gaan en te kijken wat ik er eventueel mee wil doen.
Heel erg bedankt voor het bijzondere en liefdevolle gesprek. En ik ga je zeker weer zien op 1 van je cursussen. Liefs, Siska

Ellen
Hay Linda,
Het was gister een hele bijzondere ervaring, mooi consult, duidelijk en zeer helder! De eerste stappen zijn genomen, dank je voor je integriteit, je warmte, en betrokkenheid,
we zullen elkaar zeker weer zien. Dank je wel, Liefs, Ellen

Marjolein
Hallo Linda,

Donderdag had ik voor het eerst een paranormaal consult. Ik vond het heel bijzonder om mee te maken. Alles klopte wat je zie over toen en nu en je liet me een klein beetje kennismaken met de lijn van mijn toekomst. Dat heeft me veel rust gegeven. Rust die ik nodig heb om alles een plek te geven en waardoor ik extra kan genieten van nu.

Fijn dat je deze bijzondere dingen zo normaal verwoord. Ik vond het een fijn gesprek. Bedankt! groeten, Marjolein

Hadewych
Lieve Linda,

Ik heb een hele fijne en bijzondere ontmoeting gehad met jou!
Ook heb ik jouw mooie boodschap mogen doorgeven/op zn plek brengen, en dat was een heel groot kado!
Je bent een mooi mens met een zuiver en gevoelig hart en ik hoop je weer te ontmoeten en dat komt nog wel 
heel veel liefs en dank, Hadewych

djura
hoi linda,
heel erg bedankt, vond het een mooie ervaring en er zijn veel dingen duidelijk geworden voor mij. hierdoor zal ik alles beter kunnen verwerken, mede dankzij jou!! ik kom zeker nog eens terug want ik vond het erg bijzonder! groetjes djura

Ankje
Hallo Linda,
Hartelijk dank voor een bijzondere, mooie, grappige, emotionele en leerzame ervaring....Ik zal er ongetwijfeld nog vaak aan terug denken, hartelijke groet, Ankje

willy
Dag lieve linda,

Ooo....Wat was ik aan het twijvelen of ik de junior cursus zou gaan doen. Maar linda ik heb het toch gedaan, ik wou het ook wel erg graag eens mee maken. Het was een zeer leuke maar ook een confronterende week geweest, met hele lieve 'mensjes'.Ik moet je eerlijk vertellen dat ik het nu al weer mis. Maar je weet... in de volgende cursus ben ik weer.En ik heb er zin in!!
Heel erg bedankt voor al je goeie zorgen, en tot gauw. liefs willy

Mirjam
Lieve Linda,

Ik ben blij dat je me de cursus Junior Medium aangeraden heb. Het was een fantastische week! Ik heb hem voor mijn eigen ontwikkeling gevolgd en verwachtte niet veel resultaat bij de meer spirituele oefeningen. Het was een fijne groep waarin ik me veilig voelde en waarin iedereen werd geaccepteerd zoals hij of zij is. Ik heb veel over mezelf geleerd en af en toe ook wat gevoeld. Sommige meditaties en oefeningen waren best intens maar wel leerzaam. In de loop van de week voelde ik me voor het eerst in lange tijd vol energie en vrolijk. Het kan dus wel! Dit alleen betekent al veel voor mij.

Zoals je zei; niet iedereen hoeft een top medium te worden. Deze cursus is ook geschikt voor mensen die meer over zichzelf willen leren, zoals ik 

Linda, heel erg bedankt voor je inzet en begeleiding deze week. Het was een inspirerende week en ik vond het jammer dat het afgelopen was. Tot Gauw. Liefs, Mirjam

Sonja
Hallo linda,

Heb echt genoten vorige week van de junior medium opleiding.
En de goede energie waar je met zijn allen in zit.
Ben erg in mijn kracht komen te staan en veel geleerd.
ga er zeker nog mee oefenen.
Bedankt voor de geweldige week

Nynke
hallo Linda,

Afgelopen week heb ik de cursus Junior Medium gevolgd. Daar heb ik enorm van genoten. ik voel me wat steviger staan in het leven nu. Het is zo jammer dat zo'n week voorbij vliegt. De sfeer en de mede cursisten waren geweldig. Ik zou de week zo weer over willen doen. Om het nog eens te ervaren. Wel met dezelfde cursisten natuurlijk.
Van alles zou ik er wel willen neerzetten hier om duidelijk te maken hoe ik heb ervaren. Echt een super fijne ervaring.
dank je wel hiervoor. liefs, Nynke

Ellen
Lieve Linda,

Onwijs bedankt voor de fantastische week Junior Medium! Ik heb geweldig genoten en ontzettend veel geleerd. Ik voel me zoveel sterker en heb veel meer vertrouwen, mensen zeggen dat ook tegen me. Ik vond de sfeer heel veilig en prettig en had wel gewild dat deze week nooooooit voorbij zou zijn gegaan!!
Tot snel en een dikke knuffel, Ellen

Hessel Wiersma
Afgelopen week heb ik de cursus Junior medium gevolgd. Dit was een hele mooie en bijzondere ervaring. Je leert jezelf anders kennen en je ondekt je eigen sterke kant. Voor mij heeft deze week mij enorm gesterk. Het is een erg leerzame cursus waarin je jezelf in een ander licht zet en je zelfvertrouwen een enorme boost krijgt. Dit zijn mijn persoonlijke ervaringen en ik ben blij deze cursus te hebben gedaan en zou hem zo weer over doen.
Al met al een erg fijne en plezierige ervaring.
Mijn dank voor voor deze week, Heel veel liefs Hessel

DINA
lieve LINDA dat je groot zou worden wist ik al ,,maar lief meisje ik ben je een beetje uit het oog verloren ,door toestanden van ziek zijn en verhuizing maar je site bekeken en het is geweldig ,denk vaak aan onze allereerste kennismaking ,,en onze fijne gesprekken ,
wens ik je nu nog al het geluk en liefde en wijsheid in het jaar 2009 een lieve groet ,
tante Dina zo ken je me beter ,,

andrea
hoi linda met andrea ik geloof in u en ik doe wat u zei gewoon overal aan mee werken ik heb niks te verbergen hendrik heeft nu ook twijfels hij gelooft 80 % calvin wij hadden romy woensdag heel even een middag zij had ut steeds over calvin positiefe dingen dan he 12 dec hebben wij een gesprek met zijn ex en haar maatschappelijke werkster dus afwachten nou meid bedankt voor alles ik vind u echt geweldige vrouw echt!!! hendrik wou in januarie wel die cursus doen moet hij de tyd en de dagen even weten gr en liefs andrea

Lucky
Lieve Linda
Waneer kom je weer bij ons in de buurt? je was toen in Oldetrijne en dat was een avond om nooit meer te vergeten. Liefs Lucky

Therese
Hallo Linda,
Ik wil je bedanken voor je lieve woorden en aandacht die je me hebt gegeven over de telefoon....ik verheug me op onze ontmoeting..bedankt dat je me zo snel kan ontvangen...Laat ons hopen dat.......

Martin
Hay Linda
Ja jij heb en doet nog steeds wonderen voor mij.
Toveren zei je dat kon je nog niet,maar me ziel helpen genezen dat heb je wel gedaan.
Ik voel dat ik een hoop opgeknapt ben door jou .
we spreken elkander weer snel.....

Jij de wonder in mijn leven , jij heb mij extra ogen gegeven.

satinka monica
Hallo Linda,
wat een mooie website, proficiat!!
Ik heb je het voorbije weekend leren kennen als een warme, lieve en eerlijke vrouw. Die haar werk als medium en consultgeefster met hart en ziel doet.
Het is fijn te weten dat er nog mensen als jou zijn.
En ben blij dat ik een- collega-zuster in het veld - van je ben.
Lieve groet en dikke knuffel Satinka Monica

Maria
Lieve Linda,
ik wil je heel hartelijk danken voor wat je voor me gedaan heb.
Je bent een hele lieve zuivere vrouw,en heel menslievend.
Ik ben heel blij dat ik je heb leren kennen doet me een goed gevoel geven,ik wil je zeggen dat je een hele mooie site heb mag je trost op zijn
maar de mensen die jou kennen en je lief hebben mogen het trotst op jou zijn zo een lieve vrouw.

Linda ik wens jou heel veel liefde goeie gezondheid en geluk toe,en dat je maar heel veel liefde mag ontvangen.

Veel liefs,en groetjes van mij..Maria.

Heleen
Hallo Linda,

Toeval bestaat NIET! Dat weet ik en mijn mede cursus'maatjes' nu ook. Mede door de cursus intuïtieve ontwikkeling gegeven door jou, zijn we allemaal een stapje verder.
Bewustwording van jezelf en van alles om je heen; DUS WELKOM NIEUWE TIJD.
Tijdens de cursus ben ik zelfs een zaak begonnen en je hebt het vanaf de start "meegemaakt", nu heb ik al bijna 2 avonden volgeboekt om anderen met je te laten kennismaken en ook hun een FEEL GOOD gevoel te geven.
Bedankt voor deze cursusweken, je zakdoekjes voor huilen en lachen, de thee met lekkernij maar vooral je inzet en vermogen om ons/mij te 'leren'!
De Celestijnse Belofte staat vooraan in mijn boekenkast en mijn mapje met aantekeningen ernaast! Dromen zijn geen bedrog en TOEVAL BESTAAT NIET!
Thanks, groetjes en FEEL GOOD Heleen

Lucky
Lieve Linda

Verleden week donderdag zijn mijn dochter en ik voor de eerste keer met jou in contact gekomen en we moeten zeggen we zijn al naar heel veel avonden geweest maar jij sprong er echt boven uit.
Jij straalt zoveel liefde en rust uit dat het voelde of je thuis kwam.

Heel erg bedankt voor de geweldige avond en zeker tot ziens. Roos en Lucky