Wie ben ik

Bio Linda

“ Het is een weerspiegeling van je eigen onderbewustzijn lieverd” is een veelgehoorde boodschap vanuit mijn vroegste jeugd. Hoewel ik opgroeide in een warm gezin, was er in mijn jeugdjaren geen plaats voor paranormale waarnemingen. Ik besefte al vroeg dat ik anders was dan andere kinderen van mijn leeftijd en realiseerde me op een bepaald moment dat ik dingen zag, hoorde en voelde die anderen niet waarnamen. Op school was ik dan ook een vreemde eend in de bijt.

Naarmate ik ouder werd, begonnen de waarnemingen toe te nemen. Er zijn momenten geweest dat ik dacht dat ik niet helemaal normaal was. Om die reden vertelde ik er niemand iets over.

Ik hield het zwijgen vol tot 1995. Toen kwam ik voor het eerst in aanraking met Aurora (spiritueel centrum). Tijdens de paranormale avond die ik daar bijwoonde, werd mij heel veel duidelijk. Het medium vertelde mij dingen die zo’n openbaring voor me waren dat ik ineens alles een plaatsje kon geven.

Vanaf dat moment ben ik me intensief met de paranormale waarneming bezig gaan houden. De eerste jaren hoofdzakelijk voor mijn vrienden en familie. Het gaf me een prettig gevoel dat ik nu eindelijk iets met mijn gaven kon doen. Op een gegeven moment kreeg ik een droom die regelmatig terugkeerde. In deze droom gaf ik steeds een doos weg. De doos zat op slot en ik kon de doos niet openmaken omdat de sleutel in de doos zat. Alleen de ontvanger kon hem openen. Steeds kwam deze doos terug en opnieuw gaf ik hem weer aan iemand anders. En nog altijd kon ik de doos niet openen en vroeg me af waarom, tot iemand mij de mythe van Pandora’s box vertelde. Ik herkende de doos uit mijn dromen en begreep dat ik steeds de hoop had doorgegeven aan hen die het op dat moment nodig hadden.

Dit was voor mij het teken dat ik naar buiten moest treden en mensen moest gaan helpen. Vanuit dit besef heb ik een praktijk opgezet met als naam “de Hoop van Pandora”. Het is voor mij een van de mooiste dingen die ik mag doen. Een ander hoop geven en hem/haar verder helpen in zijn/haar proces.

In 2007 ben ik opgeleid tot healing medium en tevens ben ik in dat jaar erkend door stichting Enigma als Psychic medium, mental medium, healing medium en paragnost. Omdat kennis overdragen mijn passie is, ben ik in 2008 gestart om mijn kennis op papier te zetten in een opleidingsvorm. In het jaar 2009 ben ik gecertificeerd als docent Mediumschap door Stichting Enigma.

 

Contact