Blog

BELL™ Healing

4 Jan
NIEUW!!

Nieuw in het aanbod van Gaia college Nederland, maar ook nieuw in Nederland.

Bescherming
Energie
Liefde
Licht
De geschiedenis van de BELL™ Healing methode
In mei 2018, merkte ik dat de kosmos mij iets duidelijk probeerde te maken. Daar waar ik me met name in mijn dag bewustzijn me prima kon afsluiten lukte dat nu niet. Gevoelsmatig leek het erop dat ik mijn nachtbewustzijn steeds mee nam in mijn dag bewustzijn.
Dit zorgde ervoor dat er iets in mijn systeem gebeurde wat helemaal nieuw voor me was. Uiteraard heb ik wel vaker te maken
Lees meer

Gaia college Nederland

30 Nov. 2018

Gaia College 2018

Wat zijn de afgelopen jaren snel gegaan, Linda besloot begin 2008 een Medium college op te zetten. Dit idee ontpopte al gauw in het Gaia college www.mediumopleidingen.nl . nu 10 jaar later beseffen we meer als ooit hoe belangrijk het is om het stokje over te dragen door kwalitatief zeer goede opleidingen te bieden.Vaak horen wij commentaar als “maar dat mediumschap… dat kun je toch niet leren?

Lees meer

11:11

9 Nov. 2018
11-11-2018
Deze dag wordt de meest krachtige manifestatie dag van deze eeuw.
Zie jij de laatste tijd steeds 11:11 op je telefoon? Valt het je op dat je overal om je heen dubbele getallen ziet?  Dit jaar komen van over de hele wereld al meldingen van mensen die dubbele getallen zien en dan met name 11:11? Dit is geen toeval maar een code die een krachtige voorbode vertegenwoordigt. Ben jij één van de gelukkigen die deze code heeft mogen zien dan sta je op het punt om je wensen te manifesteren.
 
Lees meer

Akasha kroniek

16 Oct. 2018
Wat is de Akasha kroniek??

Akasha betekend in het sankriet “ether”of ook wel “oer substantie”
Wat er in het kort op neer komt dat de Akasha  “Het collectief onderbewustzijn” is. Je zou het ook kunnen zien als een soort rapport van de ziel. De kroniek zelf maakt weer deel uit van de collectieve herinnering van het hele universum.
 
Lees meer

Hoog gevoelig H.s.p.

31 Aug. 2018
H.S.P - hoog gevoelig
Ik zie het steeds vaker voorbij komen tegenwoordig, veel mensen zijn hoog gevoelig of krijgen er vroeg of laat mee te maken in hun eigen gezin of in de omgeving. We worden met zijn allen steeds een beetje gevoeliger, wat te wijten is aan de verandering van het trillingsniveau wat steeds hoger wordt. Daar waar een paar jaar geleden het trillingsniveau van een paragnost nog zeldzaam was, zien we nu dat voor steeds meer mensen  het Akasha kroniek beschikbaar is. Maar ik dwaal af. De titel zegt het al ik wil jullie iets vertellen over H.S.P.

 
Lees meer

Komt de ware liefde in mijn leven?

27 Aug. 2018
Komt de ware liefde in mijn leven?

Misschien wel de meeste gehoorde vraag in mijn praktijk. Niet zo gek ook toch? Verlangen we niet allemaal naar oprechte warme liefde? Liefde en verliefd zijn geeft ons het gevoel compleet te zijn. 
Maar is dat wel reëel?

 
Lees meer

Pendelen

22 Aug. 2018
Wat is pendelen?

De meeste van jullie weten wel wat een pendel is maar voor de gene, die dit nog niet weten en het pendelen volledig nieuw is hier een korte uitleg.
Een pendel (afkorting van het woord pendule) is een kogelvormig object aan een touw/ketting/draad. Door deze met je hand in de lucht te hangen kan deze bewegingen gaan maken.
Op basis van deze bewegingen kunnen vragen beantwoord worden.
 
Lees meer

Zelf je huis reinigen met salie

22 Aug. 2018
Je huis reinigen met salie

Ken je dat? Je komt een ruimte in en voelt direct een sfeer die niet prettig voelt. Wat is dat toch? Maar nog veel belangrijker is de vraag, wat kan ik er aan doen? En hoe doe ik dat dan?
 
Lees meer

Wel of geen opleiding

21 Aug. 2018
Wel of geen opleiding??

“kan ik dat leren?” is misschien wel de vraag die ik het meeste hoor. Standaard is mijn antwoord dan “talent heb je of dat heb je niet” Het hebben van een paranormaal talent is vaak aangeboren en dragen we vaak sluimerend met ons mee. We ontdekken pas veel later dat we over talenten beschikken. En ondervinden daar dan langere tijd last van.
 
Lees meer