Blog

Hoog gevoelig H.s.p.

3 weken geleden
H.S.P - hoog gevoelig
Ik zie het steeds vaker voorbij komen tegenwoordig, veel mensen zijn hoog gevoelig of krijgen er vroeg of laat mee te maken in hun eigen gezin of in de omgeving. We worden met zijn allen steeds een beetje gevoeliger, wat te wijten is aan de verandering van het trillingsniveau wat steeds hoger wordt. Daar waar een paar jaar geleden het trillingsniveau van een paragnost nog zeldzaam was, zien we nu dat voor steeds meer mensen  het Akasha kroniek beschikbaar is. Maar ik dwaal af. De titel zegt het al ik wil jullie iets vertellen over H.S.P.

 
Lees meer

Komt de ware liefde in mijn leven?

3 weken geleden
Komt de ware liefde in mijn leven?

Misschien wel de meeste gehoorde vraag in mijn praktijk. Niet zo gek ook toch? Verlangen we niet allemaal naar oprechte warme liefde? Liefde en verliefd zijn geeft ons het gevoel compleet te zijn. 
Maar is dat wel reëel?

 
Lees meer

Pendelen

1 maand geleden
Wat is pendelen?

De meeste van jullie weten wel wat een pendel is maar voor de gene, die dit nog niet weten en het pendelen volledig nieuw is hier een korte uitleg.
Een pendel (afkorting van het woord pendule) is een kogelvormig object aan een touw/ketting/draad. Door deze met je hand in de lucht te hangen kan deze bewegingen gaan maken.
Op basis van deze bewegingen kunnen vragen beantwoord worden.
 
Lees meer

Zelf je huis reinigen met salie

1 maand geleden
Je huis reinigen met salie

Ken je dat? Je komt een ruimte in en voelt direct een sfeer die niet prettig voelt. Wat is dat toch? Maar nog veel belangrijker is de vraag, wat kan ik er aan doen? En hoe doe ik dat dan?
 
Lees meer

Wel of geen opleiding

1 maand geleden
Wel of geen opleiding??

“kan ik dat leren?” is misschien wel de vraag die ik het meeste hoor. Standaard is mijn antwoord dan “talent heb je of dat heb je niet” Het hebben van een paranormaal talent is vaak aangeboren en dragen we vaak sluimerend met ons mee. We ontdekken pas veel later dat we over talenten beschikken. En ondervinden daar dan langere tijd last van.
 
Lees meer