Shamballa vierde graad

Schriftelijke Shamballa healing opleiding


Is het moeilijk voor je om de praktische cursus bij te wonen? dan is dit de oplossing voor jou. nu kun je thuis op je eigen tempo deze opleiding doen. je ontvangt een syllabus die je kunt doorwerken waar en wanneer jij maar wil. gedurende de opleiding kun je met vragen over de lesinhoud altijd bij ons terecht. voor de inwijdingen maken we een afspraak voor een bepaalde dag en tijd. zodat je de inwijdingen op afstand kunt ontvangen.


Shamballa vierde graad

Tijdens deze opleiding zal je de vierde inwijding ontvangen. Dit betekent dat je zelfmeesterschap sterker verankert in je systeem, wat essentieel is om de diepgewortelde polariteiten in jezelf te overwinnen. De vierde graad is een gigantische bekrachtiging van het binnen brengen van je eigen hogere licht in jezelf en in je leven. Met heel je wezen pak je je self mastry op : je intrigeert het magisch waarnemen vanuit de hogere bewustzijn zijnssferen waarop je ook bestaat meer en meer in binnen en buitenwereld in je dagelijkse doen en laten. Je voedt je eigenheid om de angst te overwinnen. Je laat de liefde meer toe in je leven.

Het gemiddeld aantal studie uren voor de eerste graad is drie uur en één uur voor de inwijding. je ontvangt een syllabus. en na afloop ontvang je een certificaat.

De kosten voor deze schriftelijke opleiding bedragen € 55,-

De hele opleiding in één keer volgen? dat kan en scheelt ook nog eens in het aankoopbedrag. 
Opleiding Shamballa Master

Workshop informatie:

Wie: Linda Bolman
Waar: Gaia College Nederland
Willem Alexanderstraat 46
8862 MJ Harlingen

Inschrijven cursus: Shamballa vierde graad

Betaal nu veilig en eenvoudig via je eigen bank het inschrijfbedrag
van € 55,00 via iDEAL.
Helaas zijn er geen plaatsen meer beschikbaar voor deze opleiding / workshop. Je kunt kiezen voor een andere datum. Voor vragen over de opleiding of over de betaling kun je ten alle tijden contact met ons opnemen. 

Met vriendelijke groeten Linda Bolman