Shamballa eerste graad

Schriftelijke Shamballa healing opleiding

Is het moeilijk voor je om de praktische cursus bij te wonen? dan is dit de oplossing voor jou. nu kun je thuis op je eigen tempo deze opleiding doen. je ontvangt een syllabus die je kunt doorwerken waar en wanneer jij maar wil. gedurende de opleiding kun je met vragen over de lesinhoud altijd bij ons terecht. voor de inwijdingen maken we een afspraak voor een bepaalde dag en tijd. zodat je de inwijdingen op afstand kunt ontvangen.
 

Shamballa eerste graad

Tijdens deze opleiding krijg je de eerste inwijding. Waarbij je energie kanaal wordt geopend, deze opening betreft voornamelijk voor het verkrijgen van energie. Dit aansluiten heeft dikwijls verstrekkende effecten op de energiehuishouding van de ingewijde en is sterk transformerend in zichzelf, karmische ladingen kunnen, puur door de afstemming, in beweging komen.

Het gemiddeld aantal studie uren voor de eerste graad is drie uur en één uur voor de inwijding. Je ontvangt een syllabus en uiteraard een certificaat.

De kosten voor deze schriftelijke opleiding bedragen € 55,- 

De hele opleiding in één keer volgen? Dat kan en scheelt ook nog eens in het aankoopbedrag. 
Opleiding Shamballa Master

Workshop informatie:

Wie: Linda Bolman
Waar: Gaia College Nederland
Willem Alexanderstraat 46
8862 MJ Harlingen

Inschrijven cursus: Shamballa eerste graad

Betaal nu veilig en eenvoudig via je eigen bank het inschrijfbedrag
van € 55,00 via iDEAL.
Helaas zijn er geen plaatsen meer beschikbaar voor deze opleiding / workshop. Je kunt kiezen voor een andere datum. Voor vragen over de opleiding of over de betaling kun je ten alle tijden contact met ons opnemen. 

Met vriendelijke groeten Linda Bolman