Nummer orakel

Nummer orakel

Doe je mee? Tel alle getallen van de tijd bij elkaar op tot je 1 cijfer overhoud. Voorbeeld - 07:37 wordt 7+3+7=17 1+7=8 in dit geval zoek je 8 hieronder. en leest welke boodschap erbij hoort.
Veel plezier liefs Linda

1 — God Schepper – Het getal een biedt een gelegendheid om zich met het Schepper Licht binnen jezelf te verbinden en te weten dat er iets volledig nieuw gaat beginnen. Het is interessant dat in de numerologie dit getal altijd een negen opvolgt, of “voltooing”.

2 — Evenwicht – Het getal twee herinnert je eraan dat de drie-dimensionele wereld waarin we leven gebaseerd is op dualiteit en dat yin/yang situaties overal rondom ons heen zijn. In dit geval is het best dat je kijkt waar je in het leven staat en je gedachten naar een hoger, evenwichtig “drie-eenheid” niveau van begrip.

3 — Drie-eenheid – Sta jezelf toe geleid te worden door de drie-eenheid van Waarheid, Vertrouwen en Passie wanneer een getal drie is. Liefde, de ene kracht in de Creatie dat geen tegengestelde heeft, wordt gecreëerd en bewaard in deze drie-eenheid, dus misschien zul je deze essentie binnen je voelen ontwaken. Iets schitterend en mooi gaat plaatsvinden in je leven.

4 — Gedachte – Vier verwijst naar de energie van gedachte. Wanneer een getal vier is, wees dan heel bewust van je gedachteprocessen. Houd je gedachten extreem positief omdat ze in de wereld van gedachten snel gemanifesteerd kunnen worden in elke richting.

5 — Liefde — Vijf is het getal van de onvoorwaardelijke Liefde van de Schepper. Wanneer het getal vijf is, kijk dan naar alles rondom je dat resoneert met liefde en maak er nuttig gebruik van. Wees verliefd en voel de liefde je omringen. Wanneer je liefde kiest als de fundering van elke beslissing, komt alles in licht tot perfectie.

6 — Meesterschap – Het getal zes herinnert je eraan dat je de controle hebt over je leven. Gebruik deze gelegenheid om je op meesterschap te concentreren. Voltooi alle lessen en laat niets onafgewerkt. Maak als meester van je eigen leven beslissingen die je toestaan op te stijgen naar nieuwe niveaus van bewust bewustzijn.

7 — Transitie — Het getal zeven biedt je de mogelijkheid voor transitie en verandering. Je kun dit gelijktijdig op verschillende niveaus ervaren en van het ene niveau naar het andere bewegen. Je ben in de stroom van verandering en transformatie.

8 — Oneindigheid — Het getal acht betekent dat het heden wordt ervaren in twee realiteiten tegelijk, zoals in de oneindige lus. Je staat gelijktijdig in verbinding met zowel spirit (niet-fysisch) en matrix (fysisch) energieën. Als je in het centrum van de lus blijft en uitkijkt in beide richtingen ben je op een goede plaats.

9 — Voltooiing – Negen wijst erop dat voltooiing voorhanden is en dat het tijd is om verder te gaan. Herken dat je de keuze hebt om alles af te werken wat je wilt in je leven. De schoonheid van een voltooiing is dat het altijd weer leidt naar een nieuw begin met het getal één.