gaBELLia® healing 3

gaBELLia healing 

 

Nieuw in het aanbod van Gaia college Nederland, maar ook nieuw in Nederland.

  • Bescherming
  • Energie
  • Liefde
  • Licht

Waarom is gaBELLia anders als andere al bestaande methoden?

We kennen in inmiddels al vele vormen en systemen van healing, te denken valt aan bij voorbeeld Reiki of Shamballa. Deze methode bestaan al eeuwen en zijn ook op onze moderne maatschappij nog altijd zeer goed toepasbaar. 

Waarom dan een heel nieuw healing systeem?

Omdat er steeds meer lichtwerkers komen krijgen we ook te maken met meer duistere en negatieve energieën. En hoewel we veel kunnen doen met Shamballa of Reiki lijkt het erop dat dit lang niet altijd afdoende is. Dit is dan ook de reden dat deze methode naar aarde is gekomen. Omdat het hier gaat om een volledig nieuwe methode waar niet elke lichtwerker mee zou kunnen werken zal niet iedereen ingewijd kunnen worden met deze energie. Het energie niveau is zo hoog dat slechts een aantal mensen hier mee kunnen en mogen werken. Daarbij is met name zuiverheid het belangrijkste. Je zult alleen met gaBELLia kunnen werken als je puur en zuiver bent.

De liefde….. Liefhebben en liefde ervaren. Het daadwerkelijk mogen delen vanuit liefde. Liefde van hart naar hart.. zonder voorwaarden zonder bij bedoelingen. Diepe liefde voelen en ervaren voor al dat leeft. Je wordt gereinigd van alle negatieve patronen en gedachten over jezelf en anderen. Na deze inwijding ben je in staat op een zuivere eerlijke manier naar anderen en je zelf te kijken,.. zonder vooroordeel. Vanaf hier kun je volledig behandelen juist omdat je nu zuiver en gereinigd bent.

Tweedaagse opleiding gaBELLia niveau 3      
Vrijdag 01 november van 9:30 tot ongeveer 15:00   VOL  
Vrijdag 08 november van 9:30 tot ongeveer 15:00   VOL

Tweedaagse opleiding gaBELLia niveau 3
Vrijdag 3 januari 9:30 tot ongeveer 15:00
Vrijdag 10 januari 9:30 tot ongeveer 15:00

      
Investering: € 350,00 voor deze tweedaagse opleiding en opname in het gaBELLia heailing register als gaBELLia therapeut.     
Prijzen zijn inc. BTW - Koffie, thee, water etc.     
Lunch is niet inbegrepen (graag zelf meenemen) 

Workshop informatie:

Wie: Linda Bolman
Waar: Gaia College Nederland
Willem Alexanderstraat 46
8862 MJ Harlingen

Inschrijven cursus: gaBELLia healing niveau 3

03-01-2020 09:30 t/m 15:00 - nog 6 plaatsen beschikbaar
Voor deze cursus zijn er twee betalingsmogelijkheden beschikbaar om eenvoudig via je eigen bank het inschrijfbedrag te voldoen:
Helaas zijn er geen plaatsen meer beschikbaar voor deze opleiding / workshop. Je kunt kiezen voor een andere datum. Voor vragen over de opleiding of over de betaling kun je ten alle tijden contact met ons opnemen. 

Met vriendelijke groeten Linda Bolman