gaBELLia® healing 1

Tweedaagse opleiding gaBeLLia©healing niveau 1 

 
Bescherming
Energie
Liefde
Licht

Waarom is gaBELLia© anders als andere al bestaande methoden?

We kennen in inmiddels al vele vormen en systemen van healing, te denken valt aan bij voorbeeld Reiki of Shamballa. Deze methode bestaan al eeuwen en zijn ook op onze moderne maatschappij nog altijd zeer goed toepasbaar. 
 

Waarom dan een heel nieuw healing systeem?

Omdat er steeds meer lichtwerkers komen krijgen we ook te maken met meer duistere en negatieve energieën. En hoewel we veel kunnen doen met Shamballa of Reiki lijkt het erop dat dit lang niet altijd afdoende is. Dit is dan ook de reden dat deze methode naar aarde is gekomen. Omdat het hier gaat om een volledig nieuwe methode waar niet elke lichtwerker mee zou kunnen werken zal niet iedereen ingewijd kunnen worden met deze energie. Het energie niveau is zo hoog dat slechts een aantal mensen hier mee kunnen en mogen werken. Daarbij is met name zuiverheid het belangrijkste. Je zult alleen met gaBELLia© kunnen werken als je puur en zuiver bent.


Inwijding in de Akasha kroniek: voordat je ingewijd wordt in de gaBellia© methode, zul je een inwijding ontvangen, die het ons makkelijk maakt om contact te leggen met de Akasha kroniek. Deze inwijding zorgt ervoor dat je trilling zich makkelijk afstemt op de trilling van de kroniek. Hierdoor kunnen we met intentie al verbinding leggen.
 

De eerste afstemming: niveau 1

Bij de eerste afstemming, wordt je energie kanaal geopend. Er komen allerlei ladingen in beweging en er zal afgevoerd worden wat niet langer noodzakelijk is. De B van gaBELLia©speelt bij deze afstemming de hoofdrol. Bij de eerste afstemming zal dan ook een Beschermende laag worden aangebracht. Deze laag zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van psychische aanvallen en duistere en negatieve energieën.

Vrijdag 16 augustus van 9:30 tot ongeveer 15:00
Vrijdag 23 augustus van 9:30 tot ongeveer 15:00
      
Investering: €240,00 voor deze tweedaagse opleiding.     
Prijzen zijn inc. BTW - Koffie, thee, water etc.     
Lunch is niet inbegrepen (graag zelf meenemen) 

Klik hier om te lezen wat anderen van de opleiding vonden  --> Reactie's

Workshop informatie:

Wie: Linda Bolman
Waar: Gaia College Nederland
Willem Alexanderstraat 46
8862 MJ Harlingen

Inschrijven cursus: gaBELLia healing niveau 1

16-08-2019 09:30 t/m 15:00 - nog 4 plaatsen beschikbaar
Voor deze cursus zijn er twee betalingsmogelijkheden beschikbaar om eenvoudig via je eigen bank het inschrijfbedrag te voldoen:
Heb je een kortingcode? Vul deze dan hieronder in:
Helaas zijn er geen plaatsen meer beschikbaar voor deze opleiding / workshop. Je kunt kiezen voor een andere datum. Voor vragen over de opleiding of over de betaling kun je ten alle tijden contact met ons opnemen. 

Met vriendelijke groeten Linda Bolman