BELL™ Healing

Tweedaagse opleiding Bell™ healing niveau 1 (beperkte plaatsen) NIEUW!!

Nieuw in het aanbod van Gaia college Nederland, maar ook nieuw in Nederland.

  • Bescherming
  • Energie
  • Liefde
  • Licht

Waarom is BELL™ anders als andere al bestaande methoden?

We kennen in inmiddels al vele vormen en systemen van healing, te denken valt aan bij voorbeeld Reiki of Shamballa. Deze methode bestaan al eeuwen en zijn ook op onze moderne maatschappij nog altijd zeer goed toepasbaar. 

Waarom dan een heel nieuw healing systeem?

Omdat er steeds meer lichtwerkers komen krijgen we ook te maken met meer duistere en negatieve energieën. En hoewel we veel kunnen doen met Shamballa of Reiki lijkt het erop dat dit lang niet altijd afdoende is. Dit is dan ook de reden dat deze methode naar aarde is gekomen. Omdat het hier gaat om een volledig nieuwe methode waar niet elke lichtwerker mee zou kunnen werken zal niet iedereen ingewijd kunnen worden met deze energie. Het energie niveau is zo hoog dat slechts een aantal mensen hier mee kunnen en mogen werken. Daarbij is met name zuiverheid het belangrijkste. Je zult alleen met BELL™ kunnen werken als je puur en zuiver bent.

Hoe weet je of je geschikt bent om met de BELL™ methode te werken?

Voor dat je toegelaten wordt in de opleiding BELL™ methode, zal een ervaren Bell™ behandelaar je een korte energie behandeling geven, deze duurt ongeveer tien minuten.
Als je de energie duidelijk gevoeld hebt zul je geschikt zijn voor leren van de BELL™ methode.
Het is dus raadzaam om alvorens je op te geven voor de workshop, eerst langs te gaan bij de BELL™ master die deze workshop aanbied. Hij of zij heeft geleerd hoe deze behandeling te doen en om te kunnen beoordelen of je geschikt bent voor deze methode.

De afstemmingen van BELL healing even op een rijtje.

Inwijding in de Akasha kroniek: voordat je ingewijd wordt in de Bell methode, zul je een inwijding ontvangen, die het ons makkelijk maakt om contact te leggen met de Akasha kroniek. Deze inwijding zorgt ervoor dat je trilling zich makkelijk afstemt op de trilling van de kroniek. Hierdoor kunnen we met intentie al verbinding leggen.

De eerste afstemming: 

Bij de eerste afstemming, wordt je energie kanaal geopend. Er komen allerlei ladingen in beweging en er zal afgevoerd worden wat niet langer noodzakelijk is. De B van BELL™ speelt bij deze afstemming de hoofdrol. Bij de eerste afstemming zal dan ook een Beschermende laag worden aangebracht. Deze laag zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van psychische aanvallen en duistere en negatieve energieën.

De tweede afstemming: 

Energie is het hoofd thema voor deze afstemming, we hebben vreselijk veel energie die we vaak ongebruikt laten, gewoon omdat we niet weten hoe we daar bij kunnen en hoe we er mee kunnen werken voor ons zelf en anderen. Na de tweede afstemming ben je instaat om eenvoudig contact te maken met deze energie bron. Doordat we samen werken met het collectief van de Akasha, maakt het dat we steeds sterker, en gerichter kunnen werken.
Na het ontvangen van deze inwijding kun je jezelf behandelen.

De derde afstemming:

De liefde….. Liefhebben en liefde ervaren. Het daadwerkelijk mogen delen vanuit liefde. Liefde van hart naar hart.. zonder voorwaarden zonder bij bedoelingen. Diepe liefde voelen en ervaren voor al dat leeft. Je wordt gereinigd van alle negatieve patronen en gedachten over jezelf en anderen. Na deze inwijding ben je in staat op een zuivere eerlijke manier naar anderen en je zelf te kijken,.. zonder vooroordeel. Vanaf hier kun je volledig behandelen juist omdat je nu zuiver en gereinigd bent.

De vierde afstemming:

De BELL™ methode, is niet weggelegd voor iedereen, zoals we inmiddels weten kunnen alleen mensen met een hoger trilling niveau werken met deze methode. Dit betekend natuurlijk ook dat niet iedereen in staat zal zijn om afstemmingen te gaan geven. Voordat je dan ook toe bent aan de vierde afstemming, zullen eerst de voorafgaande afstemming volledig geland moeten zijn. Wanneer je klaar bent voor deze afstemming kan niemand jou vertellen, dit staat opgeslagen in het collectief van de Akasha.
Na het ontvangen van de vierde afstemming beschik je over een voldoende groot kanaal om zelf afstemmingen te gaan geven. Omdat de methode nu nog zeer selectief wordt doorgegeven kan het echter nog even duren voordat de sylabus wordt vrijgegeven. (zonder toestemming van de grondlegger mag dan ook de lesstof en de methode niet door gegeven worden)

Heeft deze mooi nieuwe methode je interesse? maak dan gerust een GRATIS afspraak. Samen kijken we of Bell™ iets voor jou is.

Tweedaagse opleiding Bell™ niveau 1 VOL
Donderdag 24 januari van 9:30 tot ongeveer 15:30 VOL
Donderdag 31 januari van 9:30 tot ongeveer 15:30 VOL
   
Tweedaagse opleiding Bell™ niveau 1  
Dinsdag 12 Maart van 9:30 tot ongeveer 15:30  
Dinsdag 19 Maart van 9:30 tot ongeveer 15:30  
   
Investering: €240,00 voor deze tweedaagse opleiding.  
Prijzen zijn inc. BTW - Koffie, thee, water etc.  
Lunch is niet inbegrepen (graag zelf meenemen)   

Workshop informatie:

Wie: Linda Bolman
Waar: Gaia College Nederland
Willem Alexanderstraat 46
8862 MJ Harlingen
Welke datum heeft uw voorkeur?*
Aanhef*
Voornaam*
Achternaam*
Geboortedatum*
Straatnaam*
Huisnummer*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoon nummer*
Mobiel nummer
E-mailadres*
Voorwaarden*