Workshop mediumschap

Altijd al eens willen weten hoe het mediumschap nu echt werkt? Vraag jij je nog altijd af wat je zoal met je gevoeligheid kan doen? Vraag jij je af of je paranormaal begaafd bent? Of lijkt het je leuk om samen met een groep vriendinnen eens achter de schermen van het mediumschap te kijken. Dan is deze ééndaagse workshop iets voor jou.

Samen duiken we in het mysterie van het mediumschap en door middel van leuke oefeningen krijg je meer inzicht in wat je zoal kunt of in je hebt.
Tijdens deze gezellige dag doe je veel ervaring op maar is er zeker ook ruimte voor plezier en gezelligheid. Aan het eind van de dag geef ik je een passend advies mee, want wellicht ontpopt zich er op deze dag een waar medium en ontdek je kwaliteiten bij jezelf die je niet mogelijk hebt gehouden.

De kosten voor deze dag bedragen €50,- dit is incl. Lesmateriaal, koffie, thee. voor de lunch dien je zelf te zorgen.

De workshop dient voldaan te worden direct na inschrijving. u ontvangt van ons een bevestiging met daarin de betaling gegevens.

Wil jij erbij zijn? Geef je dan snel op Want ook bij deze workshop geld weer VOL=VOL (er is wel een mogelijkheid om je alvast op de reservelijst te laten zetten voor een workshop op een nader te bepalen datum)

Je twijfelt nog of je geschikt bent? doe dan hier de TEST om er achter te komen of je talent hebt.

 

Workshop Mediumschap

Locatie Harlingen

 

Vrijdag 02-03-2018 van 9:30 tot 14:00

of

Vrijdag 06-04-2018 van 9:30 tot 14:00