Access Bars.

32 punten op het hoofd.
Zachte aanraking.
Oneindige mogelijkheden.

amber

Op zijn minst voel je je na een bars sessie ontspannen alsof je een heerlijke massage hebt gehad. Op zijn best verandert je hele leven.
De Bars zijn 32 punten op je hoofd. Die punten kun je zien als toegangspunten. Toegangspunten tot je gedachten. En overtuigingen. En beperkingen. En blokkades, verwachtingen, invloeden van anderen. Bij al die dingen die bepalen hoe wel leven en denken. Omdat het zo is. Omdat het zo hoort. Omdat het ooit zo was.

Maar wat als dat niet zo hoeft te zijn? Bij een Access Bars behandeling worden die punten aangeraakt. Daardoor verdwijnt de lading van al die overtuigingen en beperkingen (en… en…). Zodat er weer ruimte komt. Ruimte voor jou. Ruimte voor nieuwe ideeën.

Het is net als een auto in de winter. Je pakt de deur vast, en.. PATS! De deur was statisch… Die extra lading op je auto, die kon verdwijnen. Simpelweg doordat je de deur aangeraakt hebt. Het maakt niet uit waar die lading vandaan kwam. Hij mag gewoon weg.

Zo werkt Access Bars ook. Jij hoeft al die overtuigingen en beperkingen niet te kunnen herkennen. Je hoeft ze niet te benoemen. Je hoeft het niets bewust te doen (hoe fijn is dat?). Jouw onderbewuste weet wat er gebeurt. Je onderbewuste kiest wat je niet meer nodig hebt. En dat zijn de dingen die je tijdens een Access Bars sessie loslaat.

Wil jij deze techniek in een dag leren? Na een Bars class kun je de Bars op anderen toepassen, binnen je gezin, of als je wilt in je praktijk, of op het werk, of… Wat werkt voor jou? Ook kun je meedoen aan Bars Swaps, waarbij je de Bars uitwisselt met anderen.

Op vrijdag 9 maart wordt de Access Bars Class in Harlingen gehouden bij Gaia College. De Class duurt van 9.30 tot 18.00.

“Sinds de class vorige week heb ik na een jaar geen klachten meer, ik kan makkelijk bij mezelf blijven, en ik ben begonnen met langzaamaan mijn werk weer opbouwen. Dat lukt zonder problemen! Ik sta nog steeds versteld! 😀 ”

“Nooit geweten dat het zo’n snelweg in energieland is!! Ben er heel blij mee!! Niet te vergelijken met andere methodes 🙂 ”

“Na de sessie gistermiddag, merkte ik vandaag zomaar dat ik zonder angst in het verkeer zit”

Zomaar een paar reacties van mensen die de Bars in een class of sessie ontvangen hebben. Wat Bars voor je gaat doen? Dat kan niemand vooraf vastleggen. Wat Bars voor je kan doen? De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wat creëert het in jouw leven als jij kiest voor de Bars?

Is Access bars wat voor mij?
Heb je een hoofd? 😉 En zit dat wel eens vol? Is er iets dat je wilt veranderen? Wil je:
– makkelijker jezelf zijn?
– ontspannen?
– meer plezier en gemak in je leven?
– meer plezier en gemak met je lichaam?
– makkelijker functioneren?
– makkelijker presteren?
– meer rust bij stress, AD(H)D, angst, depressie, of burn-out?
– meer energie?
– beter slapen?
– …

Heb je op een van deze vragen JA! geantwoord? Zat er iets tussen waarbij je lijf enthousiast werd? Of waar jij enthousiast werd (dat mag ook 😉 )? Dan is het antwoord Ja! De Bars zijn wat voor jou!

Wat kun je verwachten van een Access Bars Class:
– Niet alleen uitleg, maar ook Hands-on ervaring. Je krijgt stap voor stap uitleg over de complete Access Bars behandeling, die je tijdens de cursusdag twee keer gaat geven, en ook twee keer gaat ontvangen. (Hoe lekker is dat?)
– Een complete manual die je ook na de class als naslagwerk kunt gebruiken.
– Drinken en snacks om de hele dag te zorgen dat je lichaam kan krijgen wat het nodig heeft.
– Na afloop van de class ontvang je een certificaat waarmee jij officieel Bars sessies aan anderen mag geven. Als je wilt, mag je dit tegen betaling doen.
– Nazorg. Na een class mag je altijd contact opnemen als je een vraag hebt of ergens mee zit.
– Meedoen aan uitwisselingen. De zogenaamde Bars Swaps. Hierbij kun je de Bars uitwisselen met anderen die ook een Bars Class gevolgd hebben.
– Na het doen van de cursus Access Consciousness Bars, kan je ook veel andere prachtige cursussen volgen van Access Consciousness, zoals bij voorbeeld de Foundation. Het kennen van de Bars wordt bij veel Access Consciousness cursussen als voorkennis vereist. En je kunt het natuurlijk ook alleen bij de Bars laten.

De investering in jezelf is €300,- wanneer je deze cursus voor de eerste keer volgt, kom je de cursus herhalen dan is het €150,- Kinderen van 15 jaar en jonger die met een betalende ouder meekomen, hoeven niet betalen voor de cursus. Kinderen van 16 en 17 jaar betalen €150,- Deze bedragen zijn vastgesteld door Access Consciousness®

Ja! Ik wil dit ook, ik kies voor Bars!
Je kunt je aanmelden via dit formulier –>  KLIK

Docent: Amber Nota
Waar: Gaia college Nederland
Locatie: Harlingen
Wanneer: 09-03-2018 9:30 tot 18:00 uur
Let op: lunch niet inbegrepen