Wel of geen opleiding??

“kan ik dat leren?” is misschien wel de vraag die ik het meeste hoor. Standaard is mijn antwoord dan “talent heb je of dat heb je niet” Het hebben van een paranormaal talent is vaak aangeboren en dragen we vaak sluimerend met ons mee. We ontdekken pas veel later dat we over talenten beschikken. En ondervinden daar dan langere tijd last van.

Ontwaken

Wanneer je “ontwaakt” sta je meestal open voor allerlei energieën. En je hebt geen idee hoe je daar mee om moet gaan. Energieën kunnen zwaar en beklemmend zijn. Wanneer je er dan met anderen over praat zijn de reacties wisselend. Als mensen negatief reageren, wordt je vaak onzeker. Dit maakt dat je er niet meer over spreekt en je probeert af te sluiten, met alle gevolgen van dien.

Gevolgen

Het geforceerd en op een verkeerde manier afsluiten van je aura en chakra’s kan gevolgen hebben voor je gezondheid. Vaak zien we dan de volgende klachten.

  • Hoofdpijn
  • Weinig energie
  • Beklemmend gevoel op de borst
  • Zich ongelukkig voelen
  • Depressie
  • Snel geprikkeld
  • Boosheid

En dit zijn slechts enkele voorbeelden.

Dat heb jij niet nodig

Als je dan toch spreekt over je talenten en mensen reageren wel positief. Krijg je vaak te horen “jij hebt toch geen opleiding nodig” Mensen gaan ervan uit dat als je een paranormaal talent hebt dat je ook precies weet hoe je daar mee moet gaan. Maar is dat wel zo? Nee, helaas niet, we hebben wel degelijk opleiding nodig om het vak op een juiste manier uit te oefenen net als in ieder ander vak is het mediumschap ook vakmanschap. Laten we wel zijn, als iemand een aangeboren talent heeft voor muziek, zal die gene toch echt moeten leren piano spelen en noten lezen.

Wel of geen?

Dus op de vraag “kan ik een medium worden” is maar één antwoord op zijn plaats “een medium ben je, talent heb je en je kunt er mee leren omgaan en het verder ontwikkelen”. Naar mijn mening kun je dus wel degelijk veel aan een opleiding hebben als je over een paranormaal talent beschikt.

Talent? doe hier de test KLIK