Workshop Engelen altaar

In deze workshop gaan we aan de slag met ons engelen altaar, hiervoor gaan we leren hoe we kaarsen magie uitvoeren.

Engelen houden van tovenarij, en ze houden van de energie en de binding met het goddelijke.Engelen en magie passen op een hemelse manier bij elkaar.

De engelen houden van magische cirkels. ze blijven op afstand als je daar om vraagt en komen als je ze uitnodigt. Ze werken graag in kleine cirkels, en soms kun je hun aanwezigheid voelen, ze versterken dan je healing werk met hun energie.

Wanneer:

Vrijdag 29-04-2017 13:00 -15:30 desgewenst kunt u in de morgen de workshop beschermkring volgen, wel graag van te voren aanmelden.

 

 • Waar: Locatie Harlingen
  Investering: €40,00 inc. koffie/thee en versnapering.

  De workshop dient voldaan te worden direct na inschrijving. u ontvangt van ons een bevestiging met daarin de betaling gegevens.

  Bij uitblijven van de betaling behouden wij ons het recht om uw reservering te laten vervallen.

  ♥ Wat je kunt zien, dat ken je en je gelooft het, maar wat nog in jou verborgen is, zal jou getoond worden door de engelen ♥

   

  Engelentherapeut.

  Bij Gaia college Nederland hebben wij er voor gekozen om de opleiding in 10 workshop te geven. Deze 10 workshops kun je op eigen volgorde en op eigen tempo volgen. Het is niet nodig om de workshops op één volgend te doen, dit omdat iedere workshop op zich zelf staat. Bij het volgen van de eerste 8 workshops ontvang je van ons het certificaat Engelentherapeut.

  Elke workshop mag je volgen, al doe je er maar één.

button-inschrijven