Workshop Engelen beschermkring

Aartsengel beschermkring

Met behulp van de symbolen kunnen we een beschermkring leggen, op die momenten dat we wat extra ondersteunende hulp van de engelen nodig hebben. Soms sta je voor een onoplosbaar probleem of je hebt hulp nodig bv als er een examen geplant staat. Er is altijd wel een situatie in ons leven, die we met de hulp van de engelen beter kunnen doorstaan.

In deze workshop leer je hoe je dit op de juiste wijze kunt doen

Wanneer:

Vrijdag 29 april 9:30 -12:00 – desgewenst kunt u in de middag de workshop engelen altaar volgen wel graag van te voren inschrijven.

Docent: Linda Bolman
Waar: Locatie Harlingen
Investering: €40,00 inc. koffie/thee en versnapering.

De workshop dient voldaan te worden direct na inschrijving. u ontvangt van ons een bevestiging met daarin de betaling gegevens.

Bij uitblijven van de betaling behouden wij ons het recht om uw reservering te laten vervallen.

♥ Wat je kunt zien, dat ken je en je gelooft het, maar wat nog in jou verborgen is, zal jou getoond worden door de engelen ♥
 

Engelentherapeut.

Bij Gaia college Nederland hebben wij er voor gekozen om de opleiding in 10 workshop te geven. Deze 10 workshops kun je op eigen volgorde en op eigen tempo volgen. Het is niet nodig om de workshops op één volgend te doen, dit omdat iedere workshop op zich zelf staat. Bij het volgen van de eerste 8 workshops ontvang je van ons het certificaat Engelentherapeut.

Elke workshop mag je volgen, al doe je er maar één.

button-inschrijven